JULEBOULE - EN JULEFROKOST MED EKSTRA ALLT
Tiden til julefest er kommet. På Boulebar fejrer vi det, som aldrig før, naturligvis på vores måde! Juleboule - Ingen buffet ingen madkoma - 100 % fællesskab og fest!
Juleboule er en perfekt måde at socialisere og have det sjovt med verdens mest ligeværdige sport. Vores fænomenale boule- guider gør oplevelsen uforglemmelig! De sikrer sig at ingen keder sig, giver råd om teknik, taktik og listig snyderi. Der er dømt spænding til sidste kast.
Godt så, lidt mere eller ekstra af alt? Vælg den menu, der passer jer bedst. Er I en flok skaldyrsfans, osteelskere, eller vægter I lækre drinks højere? Uanset hvad, er der dækket op til fællesskab med petanque og bjældeklang.
Juleboule kan bookes fra 4/11-31/1, både dag- og aftentimer. Er I mere end 30 personer, så send en mail til [email protected], så hjælper vi er.
Kontakt os for booking og spørgsmål eller ring 82820800
JULEFROKOST À LA BOULEBAR – C'EST JULBOULE!
Du vælger selv, hvilken menupakke du ønsker, når du bestiller: Simple, Petit, Ordinaire eller Deluxe. Uanset hvad behøver du ikke stå i kø ved buffetbordet og kan i stedet hygge dig, mens vi serverer maden ved bordet. Julefølelse og fællesskab i sin smukkeste form. Joyeux Noël!
Simple, Petit og Ordinaire fås naturligvis også som vegetariske muligheder. C'est excellent!JULEBOULE ORDINAIRE
CARPACCIO DE CANARD
Fint skåret, let røget and. Med Comté, syltede skalotteløg, Dijon-mayo, purløg og croutoner.
TOURNEDOS FLAMBÉ
Cognac-flamberet oksemørbrad med grøn peber-sovs, bønner og pommes Anna.
FRANSKE OSTE
Oste fra vores franske favorit-regioner. Serveres med figen- og nøddekage.
CRÈME BRÛLÉE
Klassisk med vanilje og sprød karamel.
785 kr/pers inkl. boule med guide
JULEBOULE PETIT
CARPACCIO DE CANARD
Fint skåret, let røget and. Med Comté, syltede skalotteløg, Dijon-mayo, purløg og croutoner.
TOURNEDOS FLAMBÉ
Cognac-flamberet oksemørbrad med grøn peber-sovs, bønner og pommes Anna.
570 kr/pers inkl. pétanque med guide
JULEBOULE DELUXE
SKALDYR PLATEAU
Hummer, østers, rejer, krebs, røgede rejer, blåmuslinger, grønne muslinger, knivmuslinger.
FRANSKE OSTE
Ost fra vores foretrukne franske regioner. Serveres med en figen- og oksekage.
CRÈME BRÛLÉE
Klassisk med vanilje og sprød karamel
1065 kr/person inkl. pétanque med guide
Juleboule Deluxe kan bookes på [email protected] eller
82820800
JULEBOULE SIMPLE
Oksefilet au poivre
Peberbagt oksefilet, kartoffelmos, let ristede rosenkål og en sky af løg, der hvisker "je t'aime".
450 kr/pers inkl. pétanque guide.
HAR I PLADS TIL OS?
Hvis du ikke er så stærk i alt det digitale, så kan du altid ringe til os
Telefon 82820800PÉTANQUE MED GUIDE
Vores franske julebord passer perfekt til et pétanque-eventyr med vores nørdede pétanque-guider. På 90 minutter får I først en kort intro til spillets skrevne og uskrevne regler. Så sætter vores guider turneringen i gang, mens de hepper og giver jer gode tips og tricks. Der vanker selvfølgelig guldmedalje til vinderen!
Snedigt snyderi till Juleboulen
At kunne twiste reglerne er ofte forskellen mellem jubel og nedtur i pétanque. Hvis du altså gør det med stil og ikke bliver opdaget. Og eftersom pétanque hos os altid er i ublodig alvor, så byder vi her på et par klassiske tricks, som det er værd at kende.
Skotricket
Skaf to forskellige størrelser af den samme skomodel. Når afstanden mellem to kugler skal måles, bruger du forskellen på sålernes længde til din egen fordel. En klassisk genistreg.
Fedterøvs-tricket
Ros modstanderen overdrevet meget. Et dårlig kast er smukt, et godt er verdensklasse. Giv high-fives og krammere. Vær ikke ironisk, men charmerende og glat. Så taber modstanderen fokus. Perfekt!
Det elastiske målebånds-trick
Selve teknikken forklarer jo sig selv. Snyd med centimeterne, og hold fast i din påstand. Kunsten ligger i din selvsikkerhed. Du må tage styringen og udvise beslutsomhed på niveau med den franske præsident.