Vores pétanque- og madkomboer

Boule Paris er en pakke, der indholder en af vores mest populære madklassikere: Pariseren.  Til det 90 minutters fællesskab på gruset med en glad, passioneret  pétanquenørd. Parisar & pétanqueguide: 365 kr/pers. 

Som hele Sydfrankrig kogt ned til en enkelt aften. 90 minutters grusfællesskab sammen med en nørdet pétanqueguide. Inkl en dejlig middag med ekstra af alt. 515 kr/person.

Fredagsfrokost hver fredag mellem kl 11 og 15 inkl 30 min pétanque, 125 kr/person.

Hver lørdag og søndag kl 10.30-15 serverer vi en lidt mere sydfransk brunch mellem grus og skønne toner 300 kr/person.

Fra 1 til 300 personer

Vi plejer at beskrive et besøg hos os som en miniferie til Sydfrankrig med fællesskab, pétanque og god, fransk bistromad. Vi kan arrangere pétanqueoplevelser og middage i alle versioner for mellem 1-300 personer.

Det spiller ingen rolle, om I er en lille gruppe af gamle venner eller en hel personaleafdeling. Vi planlægger alle slags events, aktiviteter og middage for 1-300 personer. Det er bare at ringe til os eller sende en mail, så lover vi at skabe et hyggeligt og sjovt arrangement til jer. Vi kan selvfølgelig ikke styre, om der er en, der bliver sur over at tabe eller hoverer over en sejr. Og det kan jo godt ske.
Vi sørger for det perfekte grus, skøn musik og sydfranske klassikere i et parklignende miljø. Så book et event, pétanqueeventyr, firmaarrangement, firmafest, date, personalemøde, polterarbend, after-work, fest, kick-off eller teambuilding. Kald det lige, hvad I vil. Det eneste vi gerne vil have er, at I har det godt og hygger jer sammen. 

Velkommen og bonne chance.