PÉTANQUE & MAD, LIGESOM I FRANKRIG

 560 kr per person

En hel aften med en nørdet guide. Tilføj dertil en fransk toretters-middag.

MADEN

Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.

LE MENU (DK/ENG)

​​

VEG

BETTERAVES
Saltbagte beder med brunet smør, croutoner, ost og salat.

LES LÉGUMES
Lynstegt kål med stegt vegansk ost og ragu på butter beans, chili, løg, krydderurter og paprika. Serveres med Pommes Anna.

KØD

BETTERAVES
Saltbagte beder med brunet smør, croutoner, ost og salat.

POULET POMPIDOU
Kylling med savoykål og estragonvelouté. Pommes Aligot - cheesy kartoffelpuré med Comté.


PÉTANQUE


Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.