SYDFRANKRIG PÅ TRE TIMER MED PÉTANQUE & MAD

En miniferie på tre timer

665 kr/person

Boule Grand er en ferie til hele Sydfrankrig kogt ned til en enkelt aften. 90 minutters fællesskab på gruset, en passioneret pétanquenørd og en fransk middag.

MADEN

Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.

LE MENU (DK/ENG)


​​

VEG

BETTERAVES
Saltbagte beder med brunet smør, croutoner, ost og salat.

LES LÉGUMES
Lynstegt kål med stegt vegansk ost og ragu på butter beans, chili, løg, krydderurter og paprika. Serveres med Pommes Anna.

TARTE TATIN COLLAPSE
Butterdej med æble, pære, brændt sukker og havsalt. Serveres med chantilly creme og panna cotta au caramel.

 

KØD

BETTERAVES
Saltbagte beder med brunet smør, croutoner, ost og salat.

STEAK FRITES
Mørbradbøf med ristede gulerødder og Boulebars Café de Paris sauce. Pommes frites dertil.

TARTE TATIN COLLAPSE
Butterdej med æble, pære, brændt sukker og havsalt. Serveres med chantilly creme og panna cotta au caramel.

 


PÉTANQUE


Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.