Brunch på Boulebar Nørregade

hver weekend 11:00 - 17:00

370 kr/person inkl. pétanque

Børn fra 6-13 år - 110 kr inkl. pétanque
Børn op til 5 år - 0 kr

 

 
 

Menu

Vi starter med sprød baguette, smør og marmelade. Ost og charcuteri eller veg. delikatesser. Kaffe eller te.

VÆLGE EN HOVEDRET;

EGGS BENEDICT ROYAL
Stegt levainbrød, pocheret æg, spinat og løg, koldrøget laks og hollandaise.
 
CLUB CROISSANT
Sprød, stegt croissant med salat, sølvløg, tomat, krydderurter og purløgsmayo. Vælge Bjäre-kylling eller portabello.
 
PAIN PERDU
Arme riddere med brombær- og hindbærkompot. Flødeskum med vanilje.
 
Brunchen afsluttes på fransk manér med un grand dessert: Panna Cotta au Caramel, Pain au Chocolat og frugt.

LE MENU (DK/ENG)